Szórakozás

Tatár Csilla: Szeretném kiélvezni az anyaságot

Tatár Csilla ugyan még november közepé­ig látható lesz a képernyőn, az MTVA műsorvezetője­ jövő héten befejezi a munkát, hiszen egy sokkal izgalmasabb feladat vár rá.

“Nagyon jól viselem a terhességem, csak a tüdőkapacitásom csökkent egy kicsit. Szerencsére a pici megérti, hogy most még van egy kis munka, amikor felvételeink vannak, el is csendesedik odabent. Amúgy nagyon sokat ficánkol, táncol, mocorog, de azt hiszem, amikor sokat beszélek, annyira megnyugtatja a hangom, hogy ezért abbahagyja” – mondta a Blikknek Csilla, aki már várja, hogy főállású anya lehessen.

“Mindenki azt tanácsolja, hogy a szülés előtt pihenjem ki magam, hiszen utána nem fogom. De nekem ez lesz maga a kikapcsolódás. Annyi éven át dolgoztam hajnalban, késő este és a lehető legfurább beosztásban, hogy ennél csak rendszeresebb napirendem lehet, még a babával is. Szeretném kiélvezni az anyaságot a maximális módon. Nyugalmat szeretnék, hogy legyen időnk megtanulni szépen egymást. Ez most a legfontosabb feladatom, már nagyon várom” – tette hozzá a műsorvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik