Szórakozás

Szulák Andreának mostantól hatalmas hitelével is egyedül kell megbirkóznia

A színésznő nehéz időszak előtt áll. Szulák Andrea hétfőn jelentette be a hírt, kislánya édesapjával szakítottak. “Ezúton tudatom mindenkivel, hogy az életközösségem Gyarmati Gáborral megszűnt. Mindennemű jövőbeni megnyilvánulástól elhatárolódom. Közös gyermekünkről magam gondoskodom” – írta Andi, aki tíz év után megelégelte a párja nőügyeiről szóló pletykákat.

A színésznő azonban nem csak Rozina nevelését vállalta magára, amellyel egy korábbi nagy félelme vált valóra. Andi ugyanis tartott attól, hogy édesanyja sorsára jutva, neki is egyedülálló anyaként kell megbirkóznia az élettel. Mostantól közel 70 milliós hitelével is egyedül néz szembe.

“Őrült szerelem volt az övék. Szenvedélyesen éltek és veszekedtek. Andi mindenét odaadta Gábornak, de aztán nem tudtak megbirkózni a problémáikkal, és egyre távolabb kerültek egymástól. A közös otthon, ahova Rozi született, Andi tulajdona, ő vett fel rá hitelt, Gábor mondhatni mindig csak vendég volt Andi életében. Rettegett attól, mi lesz, ha egyszer egyedül marad a lányával, mert tudja, milyen apa nélkül felnőni. Abban viszont biztos, hogy Gábor továbbra is ugyanolyan jó apja lesz a gyerekének, mint eddig” – mesélt Szulák kapcsolatáról egy ismerős a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik