Szórakozás

Tatár Csilla nem szeretne fehérneműs kismamafotókat

A várandós műsorvezető egy fehérneműbemutató kapcsán a Borsnak mesélt arról, hogyan viszonyul testéhez a terhessége vége felé közeledve. A nyilatkozatból kiderül, Tatár Csillának nincs gondja a felszedett kilókkal, de szexinek azért nem tartja magát jelen pillanatban.

“Tizenhárom kilót híztam, de nem érdekel! Nem akarom, hogy a gyerekem bármiben hiányt szenvedjen, most ő az első, úgyhogy eszem. Sokszor, kicsit. Nagyon odafigyelek, hogy ne hanyagoljam el magam. Sehol nem reped a bőröm, kenegetem magam mindenféle olajjal. Ruhát is ugyanott vásárolok, csak eggyel nagyobb méretet. Ha vacsorázni megyünk, ugyanúgy sminkelek, öltözöm. Ez az állapot nem ok arra, hogy elhanyagoljuk magunkat.

(…) Nem vagyok annak a híve, hogy áldott állapotban mutassam meg a testem fehérneműben. Láttam Pirner Alma gyönyörű fotóit, nagyon tetszettek, de én nem vállalkoznék rá. Nem azért, mert szégyellnem kellene, de ez az állapot más, csak az enyém és a páromé. Az összkép most egyébként sem olyan szexi. (…) Az intimitás, a szerelem ugyanúgy megvan a kapcsolatunkban. Ugyanolyan hőfokon ég, sőt még kap egy plusztöltetet is. Ebben az időszakban is nagyon boldog vagyok” – árulta el a tévés.

TMC Managemant
TMC Managemant

Ajánlott videó

Olvasói sztorik