Szórakozás

Öngyilkos lett Jim Carrey barátnője

jim carrey (jim carrey és barátnője)
jim carrey (jim carrey és barátnője)

A Los Angeles-i rendőrség hétfő este kapta a bejelentést, mi szerint egy fiatal nőt holtan találtak saját otthonában.  A 28 éves Cathriona White halálát minden bizonnyal túladagolás okozta, a holttest mellett ugyanis több pirula is hevert – közölte a TMZ. White búcsúlevelében fájdalmas szakításáról írt, Jim Carrey ugyanis szeptember 24-én vetett véget kapcsolatuknak. Az 53 éves sztár közleményben reagált a tragédiára.

“Sokkolt, és mélyen elszomorított az én édes Cathrionám halálhíre. Egy kedves, érzékeny ír virágszál volt, túl törékeny ebbe a földbe, aki akkor ragyogott, ha szerethetett, és ha szeretve volt. Mélyen együtt érzek a családjával, a barátaival, és mindenkivel, aki szerette őt és törődött vele. Mindannyiunkat villámcsapásként ért a tragédia” – írta Carrey.

A színész és Cathriona még 2012-ben ismerkedtek meg, de néhány hónap után elváltak útjaik. Carrey azonban idén májusban ismét felmelegítette viszonyát a nála 25 évvel fiatalabb nővel, ám a kapcsolat ezúttal sem bizonyult tartósnak.

Jim Carrey & Cathriona White (jim carrey, cathriona white, )
Jim Carrey és Cathriona White

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik