Szórakozás

Király Viktor elárulta, miért szakított párjával

Király Viktor (Array)
Király Viktor (Array)

Az amerikai siker kapujában álldogáló Király Viktor már csak családja és barátai biztatására számíthat a The Voice tehetségkutatójában, szerelme ugyanis már nincs mellette. A szakításra akkor derült fény, amikor Bea a Facebookon kívánt sok sikert az énekesnek.

“Őszintén gratulálok Király Viktornak a szerepléséhez. Köszönöm, hogy idáig mellette lehettem, és támogathattam őt! További sok sikert kívánok neki az életben!” – írta a táncoslány.

Most az is kiderült, hogy miért ért véget az öt évig tartó kapcsolat, Viktor ugyanis őszintén mesélt arról, hogy már hosszú ideje elmúlt köztük a szerelem.

Sokáig voltunk együtt, de őszintén szólva már nagyjából másfél éve nem működött olyan jól a kapcsolatunk, mint korábban. Már nem éreztem, hogy tovább tudnék lépni Beával az életben, és ez kezdett megijeszteni, de hosszú ideig nem akartam ezzel foglalkozni.

Reménykedtem benne, hogy helyrejönnek köztünk még a dolgok, így például ha Amerikába kellett utaznom hosszabb időre, vártam, hogy amikor újra találkozunk, majd ismét fellángolnak az érzések. De sajnos ez nem történt meg, végül ezért döntöttem a szakítás mellett” – árulta el a Cosmopolitannek Viktor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik