Szórakozás

Gáspár Laci thaiföldi Fionaként debütált a Sztárban sztárban

Elindult a TV2 átváltozós showműsorának harmadik évada. A sokak által várt Sztárban sztár rögtön sokkolta is az átlagnézőt, mikor az “ország házibuliját” az ország Bulibárójával, azaz Kis Grófoval indította.

És tényleg jött is a mulatási. A nyitódalban színpadra penderült mind a 13 énekes, akik a svéd Eurovízió győztes Heroes című számával mutatkoztak be a képernyő előtt ülőknek. Már ha akadt olyan, aki nem ismerte volna őket eredeti formájukban, ugye…

Facebook/ Sztárban sztár
Facebook/ Sztárban sztár

A műsorvezető Tilla szokásos formájában, míg a zsűritagok több ponton is megújulva érkeztek az első adásba. Liptai Claudia új bombasztikus frizurájával és egy tálca sütivel – hát mi mással is? – érkezett, és foglalta el helyét régi/új kollégája, Havas Henrik mellett. Bereczki Zoltán szokásos mosolyával, míg Majka a szokásosnál is kritikusabban érkezett.

A produkciókat aztán Tilla bakija nyitotta; a műsorvezető ugyanis Csobot Adélt konferálta fel, ami után aztán  Janza Kata kisfilmjét nézhettük meg… No de annyi baj legyen, a show ugye megy tovább, hamarosan tehát az említett musicalénekesnő penderült színpadra Bergendy István klasszikusával, és az ehhez illő gigantikus jelmezben. Már itt megnyilvánult, hogy a zsűritagok közül Majka túltolt szigorral, míg Havas Henrik meglepően lágyszívűen, már-már saját maga überlight verziójaként ült a pontozóasztalhoz.

Csobot Adél Terecskei Ritaként, raszta hajjal, orrpiercinggel, és saját cukormázas világából kibújva érkezett. Őt aztán az est egyik fénypontja, a Meghain Trainernek maszkírozott Gáspár Laci követte, aki Majka szerint egy thaiföldi Shreknek látszott, végül aztán a többség megszavazta egy ogre formájában mutatkozó Fionának. Tényleg, már csak ezért a látványért is megérte ma este a TV2-re kapcsolni.

Nyári Edit és Aliz egyfajta Modern Talking paródiaként, ám meglepően meggyőzően idézte vissza a nyolcvanas évek hamis csillogását. Csonka András Balázs Paliként húzta fel a fehér lakkcipőt, Wolf Kati pedig egy tökéletes Oroszlán Szonját villantott, és talán csak a Valami Amerika miatt, de Havas Henrik egy hollywoodi produkcióban érezte magát az előadás közben.

Baby Gabi elképesztően jól énekelt Zalatnay Ciniként (is), bónuszként pedig maga az eredeti előadó is megmutatta magát egy kicsit a színpadon. Emiatt, vagy épp ettől függetlenül, mindenesetre a zsűri odavolt a produkcióért. Az Irigy Mirigyes Varga Győző Elvis Presley bőrébe próbált bújni, de  Komár Lászlóként azért hitelesebb lett volna az előadás. A nyilvánvalóan egyik legnagyobb durranásnak szánt Tóth Gabinak Bruno Marsként nem sikerült teljes mértékben lenyűgöznie a zsűri férfitagjait, Claudia viszont 10 pontra értékelte az erőfeszítéseit.

Peter Srámek Cipőt és a korai Republicot próbálta megidézni a Repül a bálnával, és kopaszra maszkírozva. Rácz Gergő Anastaciaként viszont zavarbaejtően nőies jelenség volt a színpadon.

Az est utolsó versenyzője ezúttal Bebe volt, aki nem kapott túl egyszerű feladatot a Kiss együttes frontemberének bőrébe, vagy sokkal inkább extrém magastalpú cipőjébe bújva. A pontszámokban tükröződött is, hogy nemcsak a cipő, a léc is igen magas volt, az ex-Back II Blackesnek így sikerült a mezőny végére kerülnie. A nézői szavazatok alapján viszont Csobot Adél lett az utolsó, első helyen pedig Wolf Kati végzett.

Az összefésült pontszámok, és a plusz szavazás után aztán kicsit módosult az eredmény, így végül Janza Kata volt az, akinek a legkellemetlenebb rész jutott, és már rögtön az első show-ban távoznia kellett.

Jövő héten ismét nagy átváltozásokat láthatunk majd: Peter Sramek Delhusa Gjon, Wolf Kati Varga Viktor, Csobot Adél Aradszky László, Gáspár Laci Michael Jackson, Baby Gabi Mohamed Fatima, a Nyári lányok Freddy Mercuri és Montserrat Caballe, Varga Győző Takáts Tamás, Rácz Gergő Biga, Bebe Tom Jones, Tóth Gabi Britney Spears, Csonka András pedig Amanda Lear bőrébe bújik majd.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik