Szórakozás

Schobert Norbi rendőrfőkapitány vagy belügyminiszter lenne

Schobert Norbi (Array)
Schobert Norbi (Array)

A rendőrből lett fitneszgurut a Bors faggatta arról, vajon eredeti foglalkozásánál maradva is sikerült volna karriert építenie? Schobert Norbi pedig ezúttal sem szerénykedett.

“Országos rendőrfőkapitány vagy belügyminiszter lennék. Miért ne? Mindig is ambiciózus, törekvő ember voltam. Tizennyolc évesen őrmesterként felszereltem, és hét év múlva, már százados voltam és századparancsnok. (….) Hét év alatt nyolc szint. Jól dolgoztam, a legjobbak közt voltam a rendőrségen belül. Bárki megmondhatja, hogy baromi jó rendőr voltam. (…) Akikkel egy padot koptattam, a rendőrség és a NAV legmagasabb posztjain dolgoznak. Miért lennék kevesebb, mint ők? Miért ne lennék rendőrfőkapitány? (…)

Máshol akartam sikeres lenni. Rájöttem, hogy a sport az életem, és az, hogy ezzel másokon segítsek. Nem bírom a merev parancsrendet, ami gyakran ellentmond a logikának. A rugalmasságom, a szorgalmam inkább a vállalkozói szférában kamatoztattam. Sosem bántam meg a vál­tást, de nem volt rossz rendőrnek lenni” – mondta el a lapnak Norbi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik