Szórakozás

Tóth Andi vörös arccal ment haza a pofonok után

Az X-Faktor legifjabb nyertese nem csak énekel, a színjátszás is foglalkoztatja, de az bizony tartogat kemény pillanatokat.

A fiatal tehetség a műsor után azonnal belevetette magát az életbe. Budapestre költözött, szerelmes lett, a karrierjét pedig tudatosan építi. Tóth Andi ráadásul nem csak az éneklésre koncentrál. Először színházi szerepet kapott, hamarosan pedig az RTL Klub Válótársak című sorozatában is felbukkan, amelyben Stohl András is visszatér a képernyőre.

Andi egy Noémi nevű tinit alakít, aki a szülői tiltások ellenére bulizni indul barátnőivel. Pechére összetalálkozik édesapjával, akit Scherer Péter játszik és aki megjutalmazza mindezért egy atyai pofonnal. A nevelő célzatú csattanás ráadásul nem egy filmes trükk, az énekesnőnek valóban át kellett élnie azokat.

“Nem fájt nagyon, de egyáltalán nem volt jó érzés. Négyszer próbáltuk el, mire felvettük, a sminkesek pedig folyamatosan dolgoztak rajtam, hogy ne látszódjon a pofonok nyoma. Amikor azonban lemostam a sminket, és hazamentem a páromhoz, Petihez, ő elég furcsán méregetett, hogy mitől vörös az arcom” – mesélte a Borsnak Andi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik