Szórakozás

Rékasi egyre nehezebben viseli kiszolgáltatott helyzetét

Ahhoz képest, hogy Rékasi Károly június végén még az életéért küzdött motorbalesete után, mostanra szinte semmi sem látszik ebből. A színész az orvosok szerint is gyorsan gyógyul, amiért persze mindent meg is tesz. Rendszeresen jár gyógytornászhoz, nemrégiben pedig az edzéseket is elkezdte. Lábait ugyan még nem terhelheti, így mankókkal közlekedik, de otthonában már igyekszik a segédeszközök nélkül járni.

“Két napja kezdtem el próbálkozni azzal, hogy mankó nélkül lábra állok. Persze egyelőre csak otthon, ha útnak indulok, akkor még viszem magammal a mankóimat, de remélhetőleg hamarosan megszabadulok tőlük. Bevallom ugyanis, hogy már nagyon nehezemre esik ez a kiszolgáltatott helyzet, hogy nem vagyok képes úgy mozogni, ahogy szeretnék. A hónap végén megyek vissza kontrollra a kórházba, annak függvényében kiderül, hogy mikor jön el az a pont, amikor már száz százalékosan terhelhetem a lábamat és bevallom, bízom benne, hogy ez minél előbb bekövetkezik” – mesélte a Blikknek a színész, aki továbbra is tartja magát ahhoz, hogy hamarosan újra motorra pattan.

“Mivel a balesetből nem emlékszem semmire, így szerencsére rossz élményem sincs. Nem félek újra ráülni egy motorra, sőt úgy döntöttem, hogy egy picivel nagyobb és gyorsabb járgányt vásárolok majd.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik