Szórakozás

Schobert Norbi 500 milliós pert indít

Schobert Norbi (Array)
Schobert Norbi (Array)

Sajtótájékoztatót hívott össze az a két lemezlovas, aki büntetőfeljelentést, sőt egy 201 milliós polgári pert is indított Schobert Norbi, Rubint Réka, valamint kettejük cégei ellen. Az ok, hogy bár az általuk kiadott DVD-k után az Artisjus felé fizettek jogdíjat, de a mixekben szereplő előadóktól, azok ki­adóitól és szerzőiktől nem kértek és kaptak írásos engedélyt arra, hogy a megjelent DVD-ken szerepeljenek.

A felpereseket Papp Róbert, a Hamvai PG és kettejük ügyvédje, dr. D. Szabó Péter képviselte. A sajtótájékoztatóra magát Norbit nem hívták meg a szervezők, azonban ő váratlanul mégis megjelent a helyszínen. A fitneszguru a kamerák előtt elmondta: nem érti, hogy a sajtót miért kell belevonni ebbe az ügybe. Azt mondta, egyeztetni fog a kiadókkal, hogy hány millió forintot szeretnének tőlük kapni, és azt rendezik. Ezen felül bejelentette, hogy visszaperli az őt beperlő lemezlovasokat.

“Az érintett kiadókkal a megállapodásra törekszünk. Az elmúlt évek támadásai a szakértőink szerint olyan mértékű bizalmatlanságot okoztak a részvényeseinkben, hogy 500 milliós hitelrontási pert indítottam a Hamvai PG és Papp Róbert ellen” – mondta a Borsnak Norbi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik