Szórakozás

Ketten meghaltak Tom Cruise új filmjének forgatásán

Lezuhant egy repülőgép Tom Cruise új filmjének forgatási helyszínen pénteken. A Kolumbia második legnépesebb városában, Medellínben történt balesetben az első információk szerint a stáb két tagja életét vesztette. A járművön összesen hárman tartózkodtak: két amerikai pilóta és egy kolumbiai állampolgár. A kis, kétmotoros gép valószínűleg a rossz időjárási viszonyok miatt zuhant le. Az értesülések szerint sem Tom Cruise, sem a filmet rendező Doug Liman nem utaztak a gépen, azonban a forgatást határozatlan időre leállították.

Útban a medellíni Enrique Olaya Herrera repülőtérre egy stábtagokat szállító repülőgép lezuhant, amely két ember életét követelte. További részletekkel egyelőre nem szolgálhatunk. A produkción dolgozók nevében gondolatban és imáinkban az elhunytakkal és családtagjaikkal vagyunk ebben a nehéz időszakban.

– nyilatkozta a Mena című filmet forgalmazó Universal stúdió szóvivője. A drogcsempész Barry Seal ügyleteiről szóló thriller Tom Cruise és Doug Liman második közös mozija lesz a tavalyi A holnap határa után és állítólag már tervezik is a harmadikat: a Luna Park című sci-fit, melyben ugyancsak az 53 éves színész játszhatja majd a főszerepet.

Forrás: TMZ, Deadline

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik