Szórakozás

Pécsi Ildikó bírósággal rakatná ki exmenyét a házából

Pécsi Ildikó ingatlankiürítés miatt keresetet nyújtott be az illetékes hatóságokhoz, vagyis bírói végzéssel akarja kiüríttetni házát. Ha a bíróság a színésznőnek ad igazat, akkor az ott lakó Pártos Csillát és gyermekét rendőri segédlettel teszik ki a házból – írja a Blikk.

A dolog pikantériája, hogy Pécsi Ildikó fia, Sz. Csaba és Pártos Csilla válóperének vagyonmegosztása még javában tart. A szóban forgó budapesti ház használatáról korábban úgy egyeztek meg a felek értesüléseink szerint, hogy Pártos Csilla fia nagykorúságáig, vagyis 18. születésnapjáig ott maradhatna, de mivel a vagyonjogi perben nem sikerül megegyezésre jutni, Pártos Csilla nem hajlandó addig elhagyni az ingatlant, míg számukra megnyugtatóan nem rendeződik anyagilag is az elválás.

Mint ismert, a pár 2013 szeptemberi különköltözése után a ­Kossuth-díjas színművész fia minden ingatlanát édesanyjának ajándékozta. A százmilliónál is nagyobb értékű ingatlanportfólió összesen 11 lakásból, üzlethelyiségekből és egy házból állt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik