Szórakozás

Lilu sírva forgatja új műsorát

Az RTL Klub hamarosan lépernyőre kerülő műsorának, a Keresem a családomnak műsorvezetőjét nagyon megérintik a szomorú történetek és az emberi tragédiák.

“Végtelenül érzelmes és megható műsor lesz. Van olyan család, akik harag miatt kerültek távol egymástól, de találkoztunk olyan ikerpárral is, akik még sosem látták egymást. Egyikük ráadásul azt sem tudta, hogy van egy ikertestvére. Minden egyes történetben megváltoztatjuk emberek életét, ez pedig nagy felelősség.

Olyan dolgokat kell elmondanom, amiről szűk családi körben sem beszélnek az emberek. Máshogy van súlya a szavaknak, a csendeknek, máshogy veszi igénybe az érzéseimet, mint bármelyik eddigi műsorom. Nincs szabály arra, hogy mennyire vonom bele magam a történetekbe érzelmileg, de aki ezen kívül tud maradni, az nem is ember. Zokogni nem szoktam, de az ikerpár történetén én is sírtam. Az egész stábot megrázta a találkozásuk” – mesélte a Borsnak Lilu, aki a forgatások kapcsán Svájcban, Dél-Afrikában, Amerikában, Floridában és Miamiban is járt, hamarosan pedig Romániába, Moszkva és Laoszra utazik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik