Szórakozás

A NAV-val kerülhet összetűzésbe Palik László

24.hu
24.hu

2015. 09. 04. 11:58

Palik László családi vállalkozására, a Zöld Ember Kulturális Szolgáltató és Kertészeti Bt.-re, valamint a Héder Barnával közös vállalkozására, az ATSA Fitness és Egészségmegőrző Kft.-re is végrehajtást kért az adóhivatal – írja a mai Blikk.

Palikék családi vállalkozásában a felesége, Marsi Anikó beltagként, Palik pedig kültagként van feltüntetve. Az OPTEN.hu adatbázisa szerint a NAV Észak-budapesti Adóigazgatósága hátralékkezelési osztálya tavaly ősszel kért végrehajtást a cégre, amely azóta is hatályban van. Valószínűleg adóelmaradás miatt kerültek a NAV látókörébe. A cikkből kiderül, hogy ha a végrehajtás alatti hátralékot rendezik, akkor az adóhivatal néhány munkanapon belül megszünteti a végrehajtási eljárást. Ezzel egyidejűleg a további végrehajtási lépéseket is megszünteti, azaz kezdeményezi a végrehajtás tényének törlését a cégjegyzékből. Ám ahogy a hivatalos iratokból is látszik, ez a mai napig nem történt meg.

Palik-Laszlo(1)(210x140).jpg (palik lászló, )
Fotó: RTL Klub

Hasonlóképp végrehajtás alá került az ATSA Fitness és Egészségmegőrző Kft. is. Mint kiderült, a cégkivonatáról a napokban törölték a végrehajtást. Ezt az E.ON Energiaszolgáltató Kft. kérte a vállalkozásra júliusban. Az elmaradását rendezte a cég, így annak rendje és módja szerint a végrehajtást augusztus 25-én törölték.

Palik Lászlót a napilap munkatársának nem sikerült elérnie, ezért Héder Barnától érdeklődtek azzal kapcsolatban, miért kerültek végrehajtás a tavaly 93, tavalyelőtt pedig 88 millió forint nettó értékesítési bevételt produkáló közös vállalkozásukra.

“Nem tudok a dologról semmit. Nem én foglalkozom a cég ügyeivel. És arról sem tudok, miért kerültünk fel a NAV végrehajtásos listájára” – mondta el Héder Barna, aki azonnal tájékoztatta az ügyben illetékes cégvezetőt, aki azonban nem kívánt nyilatkozni a bulvárlapnak.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.