Szórakozás

Harangozó Teriért aggódnak a barátai

Terry Black és Aradszky László sajnálják, hogy a család nem tájékoztatja őket a kómában fekvő énekesnő állapotáról.

Mint megírtuk, az infarktussal kórházba került Harangozó Terit csütörtökön operálták meg, ám azóta nem tért magához a kómából

“Hétfőn este egy közös ismerősünk a kérésemre bement hozzá a kórházba, és elkeseredve értesített: Terikét még most is az intenzív osztályon ápolják, nagyon rossz állapotban látta, csukott szemmel fekszik, telefonját a hozzátartozók elvitték” – mondta a Blikknek szomorúan Terry Black, aki úgy véli, Harangozó hozzátartozóinak legalább a legközelebbi barátokat informálni kellene az énekesnő állapotáról.

Hasonló véleményen van Aradszky László is, aki az énekesnő közeli barátjaként sem kap információt Teri állapotáról.

“Megértem, hogy nyugodt körülmények kellenek a felépüléshez, a kórházi szabályok szerint sem lehet a betegnél az intenzív osztályon mobiltelefon. Terike több ezer rajongója és barátai viszont aggódva várják a híreket. Arról nem beszélve, hogy lekötött koncertek plakátjaival van tele az ország. Terike a sztárvendég a születésnapi turnémon, tudnunk kell az állapotáról. Kiírja a nevem a telefonja, mégsem veszik fel. Minden művész arra gondol, amikor beteg, hogy vajon hányan szeretik, gondolnak rá a nehéz pillanatokban. Ez a szeretetáradat erőt adhat a felépüléshez, ami a legfontosabb. A rajongók, a barátok és a kollégák nevében ezúton kérem a családot, hogy tájékoztassanak, mert hatodik napja semmit sem tudunk Terikénk állapotáról, ami nagy bajt jelent” – magyarázta Aradszky.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik