Szórakozás

Andor Éva ajándék nyaralásnak fogja fel a kirúgását

24.hu
24.hu

2015. 09. 02. 12:30

A TV2 Tények volt műsorvezetője pihenéssel és nyelvtanulással tölti a hirtelen felszabadult idejét.

A júniusban barna szépségre cserélt Andor Éva számára a munka volt az első, amíg a TV2 Tényeknél dolgozott. Ha kellett, tíz-tizenkét órát is eltöltött a stúdióban, ezért egyáltalán nem lehetett egyszerű számára a hirtelen jött sok szabadidő hasznos eltöltése.

“Bevallom, az első időben hi­ányzott a munka, hozzászoktam. De szinte abban a pillanatban, ahogy a TV2-nél megszűnt a munkaviszonyom, eldöntöttem, hogy németnyelv-tanulásba kez­dek. Tudtam, de tizenöt éve nem használtam, elkopott. Két és fél hónap intenzív nyelvtanuláson vagyok túl, és még folytatom. Ha összehasonlítom, hogy tudtam május közepén és most, óriási a különbség. Erős nemzetközi középszinten vagyok. Mikor lett volna ere időm a híradózás mellett? Heti egy órában talán, de azt is sokszor le kellett mondanom” – mondta a Borsnak Andor, aki ajándék nyaralásnak fogja fel a kirúgását.

“Húsz éve alig pihentem. Öt éven át nem volt hétvégém, csak ha szabadságot vettem ki. Azért az más, ha kedden van szabadnapod. Mentem vasárnap dolgozni, néztem, ahogy az em­be­rek a ligetben sétálgatnak, ma­darat etetnek. Arra gondoltam: mennyire jó nekik. Most viszont mindent megtehetek, amit mások. De a stúdió, a munka tényleg hiányzott. Szerencsére elég gyorsan kiderült, hogy szükség van rám, lesz munkám, ezért úgy fogtam fel ezt az időszakot, mint egy ajándék nyaralást. Évek alatt rengeteg anyag összegyűlt a szekrényemben, végre tudtam varrni. Aprólékosan kitakarítottam a lakást, egyenként leporol­tam a könyveket, és végre szőké­re festettem a hajam” – tette hozzá a híradós.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.