Szórakozás

Gáspár Laci teljesen kikészült a TV2-s munka alatt

Az énekes nagyon rosszul viselte, amikor maszkmesterek vettek mintát az arcáról a hamarosan induló Sztárban sztár miatt. 

Gáspár Laci teljesen kiborult, amikor a TV2 által felkért szakemberek két órán át tartó procedúra keretében mintát vettek az arcáról a Sztárban sztár előkészületei miatt. Eleinte jól bírta a megpróbáltatásokat, ám amikor a szilikon rákerült a szemére és a fülére, elege lett.

“Nagyon szenvedtem! Totál kikészültem, főleg akkor, amikor megszűnt a kapcsolatom a külvilággal, nem hallottam, nem láttam semmit; nagyon rosszul lettem” – mondta a Blikknek Gáspár.

A maszkmesterek persze próbáltak könnyíteni a helyzetén, de ahhoz, hogy jól tudják elvégezni a munkájukat, szükség volt arra, hogy Lacit egy kis időre elvágják a külvilágtól.

“Speciális fogászati alginátot használunk, valamint gézgipsz csíkokat, amelyek segítségével egy valóságos mellszobrot készítünk el. Ez egy teljes arcmintavétel, elölről-hátulról. Természetesen ha valaki előre jelzi nekünk, hogy klauszt­rofóbiás, próbáljuk megnyugtatni, olyan zenét betenni a mintavétel alatt, amilyet szeret, segítünk elterelni a figyelmét. De sajnos meg kell várni, amíg a maszk megköt” – mondta a lapnak Rausch Brigitta és Volentics Ádám.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik