Szórakozás

Dupla eljegyzés a 4 For Dance-nél

Sanyi tortába rejtett gyűrűvel, Kristóf táblás mutatvánnyal kérte meg kedvese kezét.

A 4 for Dance tagjai fiatal bohókás táncosokból férjekké és családapákká értek: már mind megtalálták életre szóló szerelmüket. Enyedi Péter és Illés Dániel után idén Gál Sándor és Bárány Kristóf is eljegyezték barátnőjüket, már csak az esküvők vannak hátra.

“Nemrégiben Párizsban kirándultunk a kedvesemmel, Rékával. Minden látványosságot megnéztünk az Eiffel-toronytól a Diadalívig, ahol rendszeresek a lánykérések. Végül az utolsó napon a Disneylandben történt meg az eljegyzés, teljesen váratlanul, amikor egy mesés étteremben ebédeltünk. Előre leegyeztettem a pincérekkel, hogy a főétel után születésnaposoknak járó körítéssel kapjunk egy tortát. A párom először vissza akarta küldeni, mondván nincsen semmilyen alkalma, de aztán megkértem, hogy nyissa ki a tortán lévő kis dobozt, amiben ott lapult az eljegyzési gyűrűnk” – emlékezett vissza Gál Sándor, akinek csapattársa is idén kelt el.


Fotók: 4 for Dance

“Örömmel jelenthetem, hogy a szívem már hivatalosan is a szerelmemé, Kincsőé. Négy éve alkotunk egy párt, együtt élünk, és nemrég megtartottuk az eljegyzést is. Hagyományos módon először kikértem őt az édesapjától, aztán pedig megismerkedésünk helyszínére, egy tó partjára hívtam. A kedvenc padunknál bekapcsoltam neki egy romantikus zenét, majd az előre odakészített táblákon sorra mutattam meg neki kapcsolatunk főbb állomásait. A végén megkértem, hogy keresse meg a szemével a kicsit odébb álló szüleinket, akik szintén egy táblát tartottak, rajra a ‘Lennél a feleségem?’ felirattal. A válasz szerencsére igen volt, utána könnyek közepette ünnepeltünk” – mesélte Bárány Kristóf, aki utolsóként kelt el a négy táncos közül.

“Utolsóként a többiek már árgus szemekkel figyeltek, hogy mikor lesz végre a lánykérés. A mi huszonéve tartó barátságunk is átalakult, mind felelősségteljes férfiak, családapák lettünk. Örülök, hogy mindannyian megtaláltuk azokat a lányokat, akikkel érdemes leélnünk az életünket” – tette hozzá a 4 for Dance táncosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik