Szórakozás

Valkó Eszter: Sajnos még nem jött össze a baba

A Reggeli egykori műsorvezetője már négy éve eltűnt a képernyőről, ezért most igyekszik kitalálni, hogy mihez is kezdjen az életével.

Valkó Eszter az RTL Klub-on, majd a Cool-on vezetett műsorokat, később a Music Fm-hez került, de egy éve már ott sem hallható. Alkalmi felkérések adtán még a közönség elé áll, de ahogy mondja, jelenleg próbálja kitalálni, hogy milyen irányba terelje karrierjét. Eközben férjével jó párost alkotnak, de a közös baba nem akar jönni, a 41 éves műsorvezető azonban nem keseredik el.

“Jelenleg nem hallhatnak a nézők a rádióban, de azért folyamatosan van munkám. Jelenleg éppen narrációtírok műsorokhoz, ám ha éppen felkérésem van rendezvényre, szívesen vállalok műsorvezetést is. Egy ideje éppen azon vagyok, hogy kitaláljam, mit is szeretnék valójában, ami nem olyan könnyű feladat. De őszintén szólva nagyon jól érzem magam feleségként is. A férjemmel remekül megvagyunk, és a családalapítást tervezgetjük. Egyelőre sajnos nem jött össze a baba, de ami késik, nem múlik, úgyhogy bízom benne, hamarosan sikerül” – mesélte a Blikknek Eszter.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik