Szórakozás

Túl van az operáción Harangozó Teri

A közelmúltban családi tragédiákat átélt énekesnőt sikeresen megműtötték csütörtökön.

Harangozó Terit egy hete szállították kórházba, miután hátsófali szívinfarktust kapott. A kivizsgálások után megoperálták az énekesnőt, akit egyelőre az intenzív osztályon ápolnak.

“Terike operációja sikerült. Kérte, hogy imádkozzunk érte, sokan megtettük, aggódva gondoltunk rá az operáció napján. Végig mellette volt az unokahúga. Még az intenzív osztályon ápolják. Abban maradtunk, amint magához tér, felhív” – mondta a műtétet követően Siliga Miklós, az énekesnő zenészkollégája és barátja.

Harangozó Teriért rengetegen aggódnak: “Terike lenne a 80. szülinapi koncertem sztárvendége, ezért is nagyon várjuk, hogy felépüljön, az összes plakáton ott van, de egy ilyen nagy műtét után érthető, ha három hét múlva esetleg még nem tud fellépni. Fontosabb, hogy mihamarabb gyógyuljon meg!” – mondta a Blikknek Aradszky László.

Egy rokon arról is beszámolt, hogy az énekesnőt nemcsak testileg, de lelkileg is komolyan megviselte az elmúlt egy év, hiszen két testvére is elhunyt a közelmúltban.

“Mostanában sokat betegeskedett, a szíve is, meg vannak ott másféle bajok is, de hogy mi az igazság, nem tudom. Nem nagy a rokonság, de aggódik mindenki. A nővérét, Annát tavasszal temették, a bátyja, Péter pedig tavaly halt meg. Teriről meg csak annyit tudunk, hogy kórházba került. Reméljük a legjobbakat! Amióta nincs túl jó egészségi állapotban, ritkábban jár haza” – nyilatkozta a Borsnak a családtag.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik