Szórakozás

Gyereke lesz Kóka Jánosnak

A politikus és az MTVA műsorvezetője másfél éve alkot egy párt.

A Gyurcsány-kormány gazdasági és közlekedésügyi minisztere, Kóka János és A játék határok nélkül csinos műsorvezetője, Varga Edit egy éve vállalta fel a nyilvánosság előtt hosszú ideig titkolt kapcsolatát. A pár most babát vár, amit a Blikk egyik szemfüles olvasója szúrt ki az utcán.

“A buszomra vártam, amikor megpillantottam két lassan ballagó, jókedvűen cseverésző nőt. Azonnal felismertem, hogy az egyikük a tévés Varga Edit, akit kifejezetten kedvelek a búgó, már-már szexi hangja miatt. Úgy tűnt, mintha kerekedne. Amikor elhaladtak mellettem, elkaptam egy-egy hangfoszlányt: kisbabákról és babaruhákról beszélgettek. Azonnal összeraktam a képet: lefogadom, hogy terhes!” – mesélte az olvasóriporter.

A napilap ezután Editet is felkereste telefonon, aki további részletekkel szolgált. “Négy hónapos terhes vagyok! Még nem tudjuk, mi lesz a kisfiunk neve, aki januárban érkezik. Már a gyerekeink is nagyon várják. Nekem már van két fiam, Jánosnak viszont két lánya, így ő különösen büszke rá, hogy kisfiunk lesz” – mondta a kismama.

Fotó: Rozmanitz Gábor

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik