Szórakozás

Kibékült Varga Viktor és Cinthya Dictator

Az egykori szerelmeseket egy közös forgatás hozta össze, ami után már kézen fogva sétálgattak a Duna-parton.

Varga Viktor és Cinthya Dictator mindig is halhatatlan szerelmükről áradoztak, amíg az Édes Élettel forgattak. Túl nagy nyilvánosságot kapott életük azonban megsínylette a dolgot. A pár már egy éve szakított, azóta pedig nem is álltak szóba egymással, de most újra találkoztak az Ezek megőrültek forgatásán! és úgy tűnik ismét kipattant a szikra közöttük.

A Bors olvasója észrevette, amint a Duna-parton kéz a kézben sétálgattak, annak ellenére, hogy a hírek szerint jelenleg mindkettőjüknek van párja.

“Nagyon nem örülök, hogy valaki ennyire szemfüles volt! Rengeteg mondanivalónk volt egymásnak, és valóban sé­táltunk egy nagyot. Múltról és jelenről beszélgettünk, majd Cinthy buszra szállt, és hazament” – mesélte Viktor a lapnak.

A fotós lány ennél dühösebben reagált a róluk készült képekre. “Annak idején pont azért ment tönkre a kapcsolatunk, mert az egész életünk a nyilvánosság előtt zajlott! Ezért a továbbiakban semmit nem szeretnék nyilatkozni a magánéletemről. És szeretném, ha ezt mindenki tiszteletben is tartaná. Értsenek meg!” – mondta Cinthya.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik