Szórakozás

10 kilót fogyott az x-faktoros Ricsi bácsi

Az X-Faktor felfedezettje úgy döntött, hogy év végéig megszabadul 30 kilótól, mert a túlsúlya már az élet számos területén zavarta.

A tévénézők Ricsi bácsit még mackós alkatú énekesként ismerték és szerették meg az X-Faktorban, a fiú azonban komoly átalakuláson megy keresztül ezekben a hónapokban. Elhatározta, hogy még idén 30 kilótól szabadul meg, ugyanis hosszú évek óta küzd a túlsúlyával, ami az élet számos területén megkeserítette a mindennapjait.

Szabó Ricsi az étrendjén való változtatásnak köszönhetően már tíz kilót le is dobott, jelenleg 119 kilót nyom, és nem áll meg, hiszen Ada segítségével a rendszeres sportot is beépíti az életébe.

“Végre szeretnék úgy öltözködni, ahogy tényleg nekem tetszik. Szeretném megvenni azt a nadrágot, azt a fölsőt… Öltözködés és megjelenés szempontjából főleg egy előadóművésznek nagyon fontos. Volt arra is példa, hogy bántó leveleket kaptam a súlyom miatt: ‘Mi ez a förmedvény a színpadon?’ meg ilyesmi, pedig annyira túlzottan undorítóan dagadtnak nem tartom magam”- mondta a Reflektornak Ricsi, aki a fogyástól azt is reméli, hogy nagyobb sikere lesz a lányoknál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik