Szórakozás

90 éves édesanyját ápolja Rózsa György

A műsorvezetőnek jelenleg édesanyja egészsége a legfontosabb.

Rózsa György tele volt tervekkel az idei nyárra, utazásait azonban el kellett halasztania vératlan egészségügyi porblémák miatt.

“Az élet alaposan áthúzta az idei vakációs terveimet. Már év elején elhatároztam, hogy még az olimpia előtt elutazom Rióba, s ha kánikula lesz, barangolok egy nagyot Skóciában. Csakhogy a nyár elején a gerincem újra rendetlenkedni kezdett – legalább van bizonyítékom arra, hogy nem vagyok gerinctelen – és kórházba kerültem. Infúziók, fizioterápia. Száz métert alig tudtam megtenni. Szó sem lehetett arról, hogy kilométereket gyalogoljak a Skót-felföldön vagy felkapaszkodjak a riói hegyekre. Még ma is kétnaponta meggyötör Klárika, a gyógytornászom, akit néha inkvizítoromnak is hívok” – mondta a Borsnak Rózsa, akinek édesanyjára is vigyáznia kell.

“Aztán megbetegedett az édesanyám. Ő éppen kilencvenéves, komolyan kell venni a panaszait. Pár napja engedték ki akórházból. Mindennap délután, illetve este felmegyek hozzá, és Olga nővér is vigyáz rá. Egyelőre utazások elhalasztva, hiszen a legfontosabb az édesanyám egészsége, a vele való törődés. Miután jobban lesz, jöhet a hét, régen megálmodott úti cél” – tette hozzá a Kapcsolatam egykori műsorvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik