Szórakozás

Éden Naomi valóban erotikus show-val haknizik

Az Éden Hotel egykori szereplője elismerte, hogy dolgozni ment ki Kanadába.

Pár napja írtuk meg a Sorskerék blog nyomán, hogy az Éden Hotelből ismert hirtelenszőke húszéves lány egy hamis ígéret miatt, műsorvezetői álmait kergetve érkezett nemrég Kanadába. Barátai és párja aggodalmai ellenére Naomi egyre inkább az erotikus munkák bűvkörébe került, amit a Blikknek most maga is elismert; de elmondása szerint pornófilmezésről nincs, és nem is lesz szó.

“Igaz, hogy Kanadában vagyok, és valóban dolgozni jöttem ki. Saját műsort csinálok itt, modellkedem, dokumentumfilmet forgatok, és az is igaz, hogy egy úgynevezett erotikus blue show-val is foglalkozom. Nem zavar, hogy félreértik az emberek, amiket posztolok, csámcsogjanak csak. Pornófilmben tuti nem fognak látni soha. Oké, van egy szenvedélyes autómosós videóm, ahol egy színes bőrű, félmeztelen srácot fürdetek, de ennyi. Nincs szó klasszikus pornóról ” – mondta el a reality-szereplő, aki kapcsolata alakulásáról szűkszavúan vallott.

“A szakításomról csak annyit mondanék, hogy továbbra is szeretem az egykori páromat mint embert, de ennek a kapcsolatnak már vége van, sőt ezt a lépést már korábban meg kellett volna tennem.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik