Szórakozás

Zimány Linda elárulta, mi a fontos számára egy férfiban

A modell új párja mellett a világ legszerencsésebb emberének érzi magát.

Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolata megosztotta nemcsak a nagyközönséget, de még a celebvilágot is. Ezzel kapcsolatban a jogi pályára lépő glammodell a Storyban fejtette ki véleményét, ahol azt is elárulta, mi az a tulajdonság, ami számára mérvadó a párválasztás terén.

“Sejtettük, hogy a bejelentés megosztó lesz, azonban olyan erős a véd- és dacszövetségünk, hogy azt ez sem tudja kikezdeni. Nagyon lelkis alkat vagyok, sokat sírok, ha bántanak. A szerelmem azonban meg tud vigasztalni, a barátaink is egyértelműen mellettünk állnak, és örülnek a boldogságunknak” – mesélte Linda, aki – talán meglepő módon – nem tartja fontosnak a külső megjelenést.

“Tudom, úgysem hiszik el, de nekem egy férfiban fontosabb az intelligencia, a humor, mint a külső megjelenés. (…) Az amerikai tapasztalataim sokat érleltek rajtam, tudom már, hogy mit várok egy férfitól, és hogy mit tudok adni. Fecó egy igazi úriember, és nagyon tud szeretni. Nagyon egyformán gondolkodunk, órákig tudunk beszélgetni, a humorunk is hasonlít. Én vagyok a világ legszerencsésebb embere, mert megtaláltam az érzelmi biztonságot. Szeretek és szeretve vagyok” – olvashatóak Zimány Linda szavai a ma megjelent Story cikkében.

Just lookin’ at…😀

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett fénykép,2015. Aug 14., 03:16 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik