Szórakozás

Janicsák Veca ragyogó kismama

Az énekesnő várandóssága negyedik hónapjában jár, és láthatóan élvezi állapota minden pillanatát.

Janicsák Veca a ma reggeli Mokka vendégeként beszélt terhességéről, karrierje folytatásáról, és nem mellesleg megmutatta azt is, milyen az, amikor valaki valóban kivirul az áldott állapottól.

“Már most nyilván szerelmes az ember a gyerekébe. Egyelőre minden teljesen normális, annyit mozog, amennyit kell, érzem időnként. Főleg mikor színpadon vagyok, akkor úgy a közepénél jelez; azt még nem tudom eldönteni, hogy azért, hogy elég legyen, vagy azért, mert tetszik neki” – mesélte az énekesnő, aki cuki szokásáról is vallott, miszerint bevásárlás közben már most megbeszéli gyermekével, hogy mit vegyenek meg és mit ne.

Veca egyébként egyelőre szeptember végéig tervezi a fellépéseit, de kisbabája születése után sem szeretné feladni majd a karrierjét. Azt viszont már most biztosan tudja, hogy a kicsit nem szeretné reflektorfényben nevelni, és csak abban az esetben mutatná meg a nyilvánosságnak, amikor azt majd ő is szeretné.

Az alábbi videóban egyébként bővebben is meghallgathatják az egykori x-faktoros babavárással kapcsolatos gondolatait, és nem utolsósorban megnézhetik azt, mennyire jól néz ki az egyébként is nagyon csinos énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik