Szórakozás

Világhírnévre tör a 9 éves Kovács Tamás Péter

Kovács Tamás Péter az elmúlt fél évben öt különböző nemzetközi versenyen kapta a legnagyobb megnyerhető díjat, ennyi előkelő helyezést rajta kívül egyetlen magyar kisfiú sem ért el világversenyen, de világszinten is páratlan.

A már korábban is a világ legszebb kisfiújának választott Kovács Tamás Toncsi tarolt Szocsiban, az egyik legfontosabbnak mondott világszintű gyermekmodell és gyermekszépségversenyek totális győztese lett néhány napja. Az orosz városban 120 gyermek részvételével egyszerre három versenyt rendeztek meg: a Treasure of Nations nevű televíziós fesztivál keretein belül reklámanyagokat készítettek velük és a legkülönbözőbb formákban mutathatták be a tehetségüket, a Best Model of the Black Sea versenyen a legjobb gyermek modellt, The Best Photo Model of the Black Sea versenyen pedig a legjobb gyermek fotómodellt keresték.

A 9 éves kenderesi Kovács Tamás Péter, a Kids Model Management Agency Hungary versenyzője mindhárom kimagasló eredményt ért el. A fiú maximális pontszámmal megnyerte a National Total Grand Prix és a The Best Model of the World és a The Best Photo Model of the Black Sea díjat is, amely azt jelenti, hogy ő lett a versenyek totális győztese. Tamás ezen felül felkérést kapott JUNONA bolgár designertől és a TopKids Magazintől is, valamint Moszkva egyik legjobb fotósa készített róla képeket, amelyek egy orosz magazinban is bemutatásra kerülnek.


Fotók: Facebook

A komoly nemzetközi karrier előtt álló kisfiú idén januárban megnyerte a PRINCESS&PRINCE of the UNIVERSE nevű orosz gyermekszépségversenyt, júliusban Bulgáriában, Neszebárban ugyancsak Super Grand Prixet nyert, ezekkel együtt az elmúlt fél évben öt különböző nemzetközi versenyen kapta a legnagyobb megnyerhető díjat. Ennyi előkelő helyezést rajta kívül egyetlen magyar kisfiú sem ért el világversenyen, de világszinten is páratlan, hogy valaki így nyerje sorban a megmérettetéseket.

Kovács Tamás Péter mellett két másik magyar versenyző, a 7 éves Töreki Violette Rose és a 12 éves Kovács Benjámin is részt vettek a Szocsiban rendezett világversenyen. Violette a The Best Children ‘s Photo Model of the World 2015 díjat, míg Benjámin a Grand Prix The Best Photo Model of the Black Sea 2015 kategória díjat nyerte meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik