Szórakozás

Kirabolták VV Lacit, keresi az iratait

Ismeretlenek feltörték a valóvilágos autóját és kipakolták a csomagtartójának teljes tartalmát.

Dr. Lázár László, a VV4 Lacija a Facebookon kért segítséget az ismerőseitől, hogy megtalálja mások számára értéktelen, de neki pótolhatatlan iratait és szerződéseit. Ismeretlenek még szerdán törték fel a biztonsági szakember autóját, és kipakolták a csomagtartójának teljes tartalmát.

“Vidékről jöttem fel Budapestre, és mielőtt hazaértem volna, két helyen álltam meg, a Lónyay utcában és valahol a nyolcadik kerületben vásárolni. Az autó mindkét helyen érintetlennek tűnt, de mire hazaértem, teljesen üres volt az amúgy megrakott csomagtartóm, tehát a rablás után valószínűleg vissza is zárták a zárat. Az edzőcuccomon, ruháimon és számítógépemen túl fontos papírok, szerződések, kontaktlista és pótolhatatlan külföldi iratok is voltak. Mások nem tudnak velük mit kezdeni, nekem viszont nagyon fontos lenne, hogy meglegyenek” – mondta a Hír24-nek a világszerte veszélyes helyeken dolgozó VV Laci.

A valóságshow-szereplő pénteken reggel rendőrségi feljelentést is tett az ügyben, az egyenruhások megígérték neki, hogy átnézik a környező utcai kamerák felvételeit. Laci azonban bízik benne, hogy valaki megtalálja az esetleg eldobált iratokat és visszaszolgáltatja neki, ugyanis a papírok között több példányban ott volt az önéletrajza is, amelyen minden elérhetősége szerepel.

Laci egyébként nem túl szerencsés autófeltörések tekintetében. Legutóbb négy évvel ezelőtt szemelték ki rablók az autóját, akkor az ablaküveget betörve rámolták ki az utastérben található értékeket.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik