Szórakozás

Palácsik Lilla: Andy nem áraszt el minket ajándékokkal

Vajna Timi húga szerint a fele sem igaz annak, amit összepletykálnak róluk.

Kapcsolódó cikkek

Azzal, hogy Vajna Tímea feleségül ment Andy Vajnához nem csak az ő élete lett kényelmesebb és fényűzőbb, húgának, Lillának is jut belőle. Drága ruhák, luxusnyaralások és 100 milliós budai otthon jár azzal, ha valaki a filmguru sógornője. Lilla szerint azonban teljesen normális a viszonyuk.

“Andy remek fej, hívja aput, anyut és a nagyszüleinket is. Érdeklődik, és mindenféle híresztelés ellenére nem áraszt el minket ajándékokkal, és a korábban megjelent cikkek szerint nem kísértem el őket a nászútjukra sem. Én tavaly karácsonykor egy vicces feliratú pólót kaptam tőle. Gyakran vagyok az otthonukban a párommal, Tamással, úgy hetente háromszor biztosan ott vacsorázunk. Andy szereti, ha nyüzsögnek körülötte, szereti magát fiatalokkal körülvenni. Én olyan vagyok neki, mint egy közel álló barát és egy rokon egyben” – mesélte a Story magazinnak Lilla.

Timi pedig örül, hogy ilyen életet adhat húgának, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy testvére megtanulja a munka iránti alázatot, így a rezsit vagy a taxiszámlát neki kell állnia.

“Ki éljen a lakásunkban, ha nem a húgom? Adjam bérbe egy idegennek és az egyetemista testvérem, pedig vegyen ki magának egy drága lakást? Mi nagyon összetartozó család vagyunk, mérnök szüleink mind a kettőnknek egyformán  segítettek, és szerencsére mindent megadtak, amire szükségünk volt. Miattam Lillának most még jobb az élete, de sokat kell tűrnie is” – mondta Vajnáné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik