Szórakozás

Schobert Norbi 300 milliót kaszált első könyvével

A fitneszguru legújabb kötete is listavezető, de azt mondja, ezt már nem a pénzért írta meg.

Schobert Norbi már hetekkel ezelőtt beharangozta, hogy botránykönyvet készül megjelentetni, amelyben lerántja a leplet az élelmiszeriparról és a gyógyszer gyártókról. Az Update atyja ugyanis őket teszi felelőssé az emberiség túlzott szénhidrát bevitele miatt. Azóta meg is jelent “A nagy kalóriahazugság” című könyv, amely már most szépen fogy, de Norbit nem izgatja a bevétel.

“Nem a pénzért csinálom, hanem azért harcolok, hogy egészségesebben éljünk, hogy megéljük a nyugdíjkorhatárt. Pénzt keresni sokkal egyszerűbb lett volna egy tuti recepttel, ha olyan könyvet írtam volna, amely megmondja, hogyan fogyjunk tíz kilót egy hét alatt. Nem ez volt a cél.

Próbálkoztam az elmúlt években sikerkönyvek írásával, nem ment. Az első viszont nagyon jól fogyott, 300 milliót kerestem vele az eladott példányszámok után. A mostani könyvet is sokan keresik, szerencsére, listavezető. De nem a pénzt számolom, hanem hogy hány életet menthetek meg vele” – mondta a Borsnak a titokban Dombóvári Istvánt is lefogyasztó celeb.

KSZNETEzton ksznm Nektek a bizalmat s a sok-sok elolvass utni elismerst, ami megalapozta a tegnap esti rmh…

Posted by Norbi Update on 2015. augusztus 7.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik