Szórakozás

Dér Heni otthagyta a vőlegényét

Az énekesnő és focista párja már nem tudta elviselni egymást, ezért esküvő helyett inkább szakítottak.

Dér Heni néhány hete még azt nyilatkozta, hogy szabadidő hiányában halasztották el az esküvőt vőlegényével, a focista Vincze Gáborral, mára azonban kiderült, hogy egészen más áll a háttéerben: a jegyesek közel négy év után szakítottak.

“A legfőbb oka a szakításnak az volt, hogy rájöttünk: egyszerűen nem illünk össze. Nagyon szerettük egymást, de képtelenek voltunk együtt élni. Nagyon különböző életmódot folytattunk, amelyet rettenetesen nehéz volt összeegyeztetni. Sok értékrendbeli különbség is volt közöttünk, amit ugyan az első pillanattól kezdve tudtunk, de azt gondoltuk, hogy a szerelem majd áthidalja ezeket. Ám aztán kiderült, hogy a mi esetünkben nem volt igaz, amit a nagyszüleim, a szüleim mondtak mindig, hogy „csak szerelem legyen, a többi nem számít”! Én nem fogok megváltozni, és ő sem, így el kellett gondolkodnunk azon, hogy van-e így értelme folytatni a kapcsolatunkat. A végén már egy poháron is képesek voltunk összeveszni, mert mindketten nagyon makacs, konok emberek vagyunk. Óriási szerelem volt a miénk, de ez sem volt elég a tartós boldogsághoz ” – mondta a Blikknek Heni, aki nagyon csalódott a szakítás miatt.

“Öt éve szeretnék családot, babát, de ez most ismét tolódik. Mindenki azt gondolja, hogy karrierista vagyok, pedig szívesen háttérbe szorítanám az éneklést, hiszen én is nőből vagyok. De ez a kapcsolat most egyszerűen elfáradt, így egyedül megyek tovább az úton” – tette hozzá az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik