Szórakozás

Többször megérintette a halál szele Bálint gazdát

Balesete után négy és fél évvel is gyötrik a következmények Bálint Györgyöt.

Bálint gazdának 96 évesen sincs unalmas perce, folyamatosan dolgozik, de sajnos már nem vezethet autót, négy és fél évvel ezelőtti balesetének ez az egyik következménye.

“Elmúltam 96 éves, már lehet mondani, elmúlt a garanciaidő is. Hogy milyen érzés ennyi idősnek lenni? Mint egy jól elhasznált, tizenöt éves Lada. Még kisebb utakra elviszi az embert, de minden alkalommal számolni kell vele, hogy elindul-e, kiég-e egy lámpája, vagy lemerül-e az akkumulátor. (…) Olyan sokszor érintett meg a halál szele, hogy a baleset csak egy volt közülük. Talán jobban fel kellett volna készülnöm a bíróságon, ügyvédet fogadni. De olyan egyértelmű volt a helyzet. (…) Azóta nem merek autót vezetni, pedig hiányzik” – mondta a Borsnak Bálint György.

Az agrárszakember 91 évesen nyílt lábszártöréseket, fejsérüléseket szenvedett, amikor otthonától nem messze elgázolták. Másfél hónapja ismét megszédült, kórházba vitték, ahol kiderült, hogy ennek is a baleset miatti fejsérülés az oka. A gázoló megúszta 250 ezres bírsággal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik