Szórakozás

Bálint Toncsi részegen zaklatta Hajdúékat

Az egykori szépségkirálynő állítólag ittasan hívogatta Hajdú Pétert és Sarka Katát.

Bálint Antónia állítólag több mint egy órán keresztül hívogatta a minap részegen Hajdú Pétert és Sarka Katát. Egy fültanú beszámolója szerint a volt szépségkirálynő trágár kifejezéssel illette a házaspár tagjait, összefüggéstelenül beszélt, olykor lassan formálta a szavakat, sőt azt is bevallotta a telefonban, hogy ivott. A Hajdúék körül lévők lélegzet-visszafojtva hallgatták az amúgy kihangosított beszélgetést.

“Péter nem volt hajlandó vele beszélni, annyira unja már a zaklatásait. Kata próbált meg vele kommunikálni, de amikor őt kezdte hívogatni, csupa sértő és trágár dolgot mondott neki. (…) A legdurvább az volt, amikor azt mondta a telefonban, hogy le akarja sz…ni Pétert. Ekkor vált teljesen egyértelművé, hogy tényleg nem józan. Sokkoló volt hallani Toncsit ilyen állapotban, és hogy ilyenek hagyják el a száját” – mondta a Blikknek egy informátor, aki hozzátette: Toncsi azzal kérkedett, hogy valaha szépségkirálynőnek választották, majd azt kezdte firtatni, hogy Sarka Kata hány férfival létesített eddig szexuális viszonyt, amitől idáig vitte.

Sarka Kata megerősítette a hívások tényét, de a részletekről nem volt hajlandó többet elárulni. Toncsi nem kommentálta a hírt.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.