Szórakozás

Szőke Zoltán nem akarta színlelni, hogy boldog családapa

A Barátok közt Berényi Miklósa új szerelméről, és a válása körüli nehéz időszakról vallott.

“Nem élhettünk fél szívvel” – mondta el többek közt Szőke Zoltán a Storynak adott nagyinterjúban, melyben a régi és az új élete határán megélt nagy dilemmáról, és fiaival való kapcsolatáról is vall. A szakítás után a válással több évig váró színésznek nem volt könnyű meghozni a döntést, hogy elhagyja családját.

“Amikor rájöttem, hogy a hölgy, aki férjezett nevén bejelölt a Facebookon, valójában Csöpi, az én egykori színjátszó társam, és szerelmem… Úgy éreztem, mintha kinyílt volna egy rég bezárt ajtó, amit soha többé nem akarok már becsukni. Az ember ilyenkor egy kicsit önzővé válik. (…) Nem mi akartuk ezt a szerelmet, hanem ez a szerelem akart minket! Az lett volna a legnagyobb hazugság, ha ellenállok annak ami történt. Ha a látszat kedvéért megpróbálom eljátszani a boldog családapát. (….) Iszonyú nehéz volt, de úgy tűnik, az idő minket igazol. Ha visszatekintek, nem is volt más választásom…” – mondta el a sorozatsztár, akinek fiaival kezd helyrejönni a kapcsolata, bár még mindig nem hajlandóak találkozni édesapjuk új választottjával.

“Abban reménykedem, hogy a dolgok az idő múlásával leülepednek, és a gyerekek visszatalálnak hozzám. (…) Erre egyébként van remény. Most, hogy már nem élünk egy fedél alatt, lényegesen jobb a kapcsolatunk. Napi szinten beszélünk, és már jártak nálam vendégségben is. Igaz, Csöpivel még mindig nem találkoztak” – mondta el a színész, akinek szerelme megérti a fiúk érzéseit, de reméli, előbb-utóbb személyesen is megismerheti majd őket.

A teljes interjút a Story legfrissebb, ma megjelent számában tudja elolvasni.

Story Cmlapsztori – Szke Zoltn s prja, Annamria :)Amikor Szke Zoltn elhagyta a csaldjt, sok vddal kellett…

Posted by Story on 2015. augusztus 6.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik