Szórakozás

Idősebb nővel szexelt először Berki Krisztián

A TV2 műsorvezetője nyilvánosan tárta fel, hogy mit érzett, amikor elvesztette a szüzességét.

Berki Krisztián szerelmi és szexuális élményeiről, tapasztalatairól beszélt a Viva tévé Meztelen igazság című talkshowjának felvételén. A talán konkurenciához igazoló celeb még szüzessége elvesztésének körülményeit is feltárta. Első szexuális tapasztalata egy idősebb hölgynek köszönhető, ám az élmény nem volt számára túl átütő.

“Számomra az első szeretkezés furcsa volt. Nem ismertem az érzést, nem tudtam, mi vár rám és egyfajta bizonytalanság is volt bennem” – idézi a Blikk Berki szavait, akinek jelenleg nem olyan könnyű a nőknél.

“A 18-49-es korcsoportban mindenki ismer, mindenkinek van rólam véleménye, és valahol már mindenki találkozott velem. Így nincs sanszom ebből a korosztályból bármelyik hölgyet megszólítani úgy, hogy ne ismerne, vagy ne tudna valamilyen sztorit rólam, ami elferdítheti a valós képet. (…) Akkor jó egy kapcsolat, ha minden belefér, és ha szexuális téren nincsenek tabuk. A feleknek ismerniük kell egymás határait. Nálam természetesen a szexben nincsenek határok” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik