Szórakozás

Bíró Ica nem tűri tovább, hogy palira vegyék

A Metal Lady nevével és képeivel már külföldön is visszaélnek, ami miatt több tízmilliónyi jogdíjtól is eleshetett.

Bíró Ica rajongói egy külföldi adok-veszek oldalon bukkantak rá kedvencük hamisított lemezeire.

“Egyrészről elismerés, hogy külföldön is keresett az album, másrészről viszont felháborító, hogy ilyen megtörténhet! A hamis CD-n a Metal Lady első bakelitlemezének dalait adták ki engedély nélkül, egy másik külföldi banda számaival együtt. Vélhetően spanyol nyelvterületen gyártották, legalábbis a feliratokból erre lehet következtetni, de az biztos, hogy már Görögországban is találtak belőle” – kezdte a Blikknek Ica, aki aztán tovább sorolta, hogy ismeretlenek hol és hogyan húznak hasznot belőle.

“Egy ismerősöm egy rólam készült képet hozott haza az Egyesült Államokból, amin látható, hogy Testszépítés című videómat ‘Ica-fitneszként’ árulják feketén, angolul és spanyolul. Sőt reklámszatyrokon cipőmárkát hirdetnek a fotómmal Németországban. Ráadásul hazai weboldalakon is találkoztam az engedélyem nélkül használt képemmel, nevemmel. Akár több tízmilliónyi jogdíjtól, bevételtől estem el a hamisítások és a képemmel való visszaélések miatt. A jólelkűségem miatt mindenki palira vesz. De ennek vége! Meg fogom tenni a szükséges jogi lépéseket” – mondta határozottan a fitnesz lady, akinek most különösen jól jönne a pénz.

Fotó: Facebook

Címkék: Bíró Ica

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.