Szórakozás

Whitney Houston mellé temették a lányát

Édesanyja mellé temették a július 26-án elhunyt Bobbi Kristina Brownt.

Hétfőn temették el a New York melletti Westfield temetőjében a július 26-án, életének huszonharmadik évében elhunyt Bobbi Kristina Brownt, Whitney Houston énekesnő lányát. Anyát és lányát egymás mellett helyezték örök nyugovóra. A szertartás családi körben zajlott, a temetőn kívül összegyűlt részvétnyilvánítók fotókat emeltek a magasba, és integettek a gyászmenetnek – írja az MTI.

A Bobbi Kristina temetését megelőző pénteki virrasztást és a szombati gyászszertartást beárnyékolta a két család Bobby Brown és Whitney Houston válása óta tartó viszálya. A pár házassága 15 éven át tartott, 2007-ben ért véget. A Brown család pénteken az autóban várta meg, míg a Houston család búcsút vesz Bobbi Kristinától, csak ezután léptek be a kápolnába.

Kristina mintegy fél évvel azután hunyt el, hogy atlantai otthonának fürdőkádjában eszméletlen állapotban találtak rá. Halálának körülményei nagyon hasonlítottak ahhoz, ahogy Whitney Houston csaknem pontosan három évvel korábban életét vesztette. Az ő élettelen testét 2012-ben találták meg egy Los Angeles-i szálloda fürdőkádjában, a lakosztályban gyógyszerek voltak, az énekesnő szervezetében kokain nyomaira bukkantak és szívbetegséget is megállapítottak nála, a halál oka hivatalosan mégis baleset miatt bekövetkezett fulladás lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik