Szórakozás

Menő babaszobát kap Nádai Anikó kisfia – videó

Nádai Anikó (Array)
Nádai Anikó (Array)

Már teljesen elkészült a két héten belül megszülető baba tudományosan összeállított szobája.

A Való Világ és az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Nádai Anikó és párja, Kovács Dániel augusztus közepére várják első közös gyermekük születését. Már csak alig két hét van hátra a kiírt dátumig, így nem csoda, hogy a szülők startra készen várják a kórházba indulást.

“Összekészítettük most már, hogy mi az amire szükség lehet, ha hirtelen történnek a dolgok, akkor csak fel kelljen kapni a kis csomagokat, és tudjunk menni a kórházba” – mondta a Reflektornak a hatalmas pocakját mutogató Anikó, aki a műsorban mutatta meg először a születendő baba szobáját.

“A babaszobánk elég nehézkesen készült el, a párom ízlését tükrözi elsősorban. Én festettem, a tapétát a Dani választotta ki, a bútorok színét is ő mondta. Őszintén szólva csináltunk látványterveket, és az alapján készült. Én nem igazán vagyok otthon ezekben a lakberendezős dolgokban, úgyhogy teljesen az ő ízlésére hagyatkoztam, de egyáltalán nem bántam meg, szerintem nagyon szép lett. Vannak olyan napok, amikor bejövök, pedig igazából semmi dolgom nincs itt, csak nézegetem hogy milyen szép” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik