Szórakozás

Visszaéltek Kiszel Tünde lányának nevével

Hamis Facebook-oldalt hoztak létre Donatella fényképével és keresztnevével.

Rendszeresen élnek vissza ismeretlenek Kiszel Tünde és immár lánya, Donatella nevével is az interneten. A naptárdíva vasárnap egy aggódó anyukától értesült arról, hogy valaki a lánya keresztneve és fotója mögé bújva fenyegetett meg egy másik 15 éves kislányt. Bántó, obszcén üzeneteket küldött Donatella nevében, amivel teljesen feldúlta a címzettet. Azóta tisztázódott, hogy nem Kiszeléktől jöttek az üzenetek, de egyik fél számára sem megnyugtató a helyzet.

“Nagyon bosszantó ez a dolog, nem szabadna hagyni, hogy ilyen megtörténhessen. Valaki Donatella profilképét felhasználva garázdálkodott a Facebookon, amivel sokaknak szerezhetett szörnyű perceket. Miután értesültünk a dologról, jelentettük a Facebooknak a nyilvánvalóan kamu profilt, és már el is tűnt. Ha máskor is előfordul hasonló, muszáj lesz a rendőrséghez fordulnunk” – mondta a Hír24-nek Kiszel Tünde.

A gyermekek internetes zaklatása sajnos nem egyedi eset. Egy korábbi cikkünkben jó tanácsokat talál arra, hogy mit tehet abban az esetben, ha gyermekét a világhálón keresztül zaklatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik