Szórakozás

Sikeres rekordkísérleten van túl Horányi Juli

Az X-Faktor felfedezettje újabb dalt jelelt és énekelt el, közel 300 gyerek társaságában.

Horányi Juli már az RTL Klub tehetségkutatójának castingjára is egy különleges előadással készült, amikor is zöldre festett kézzel jelelt és énekelt egyszerre. Így kérdés sem volt számára, hogy elfogadja-e a Funside Balaton nemzetközi gyermektábor szervezőinek felkérését.

A táborban a tavalyihoz hasonlóan, idén is megtartották a Rekordok Hetét, aminek keretében Bruno Mars: Count on me című slágerét adták elő jelnyelven a résztvevők. A rekordot a Magyar Rekord Egyesület elnöke a helyszínen hitelesítette, így az már hivatalos, jegyzőkönyvezett magyar rekordnak minősül. Az új magyar rekord 264 fő táborozó és tanár együttes, egyidejű jelelésével jött létre, miközben Horányi Juli élőben énekelt és maga is bekapcsolódott a dalszöveg jelnyelven történő előadásába.

“Nagyon szeretem a gyerekeket és tetszett az ötlet, hogy velük együtt adjak elő egy dalt, ismét kiegészítve a produkciót jeleléssel. Különleges helyzet volt, ahogy álltam a terem közepén, énekeltem és körülöttem több száz gyerek, festett kézzel velem együtt dalolt. Izgultam, hogy sikerüljön a rekord felállítása és örülök, hogy együtt megcsináltuk” – mondta az énekesnő. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik