Szórakozás

Összeesküvés-elmélettel állt elő Schobert Norbi

A fitneszguru szerint az élelmiszeripar és a gyógyszergyártók kábítószerként tukmálják az emberekre a cukrot.

Schobert Norbi néhány hete jelentette be, hogy egy leleplező botránykönyv kiadására készül, amely sokkolni fogja a közvéleményt, és amely miatt sok támadásra számít. A legújabb infó, hogy új könyvében mások mellett azt is levezeti majd, ahogyan az élelmiszeripar a gyógyszergyártókkal karöltve szándékosan mérgezi túl sok cukorral az embereket. Norbi szerint a gonosz cégek szándékosan teszik függővé az embereket a finomított szénhidrátoktól, csak azért, hogy később vagyonokat költsenek méregdrága gyógyszerekre.

“Az a finomítottszénhidrát-dömping, amit az elmúlt nagyjából száz évben az ipari élelmiszer-termelés az emberiségre zúdított, lassan egymilliárd embert betegített meg! Nincs és nem is volt soha az emberiség történetében hasonló mértékben pusztító járvány. (…) Százmilliókat tesznek beteggé, hogy aztán ugyanezeket a százmilliókat méregdrága gyógyszerekkel gyógyítgassák. (…) A rendszer szerintem úgy van kitalálva, hogy a nagy élelmiszer-ipari szénhidrátlobbik és a gyógyszeripar kéz a kézben járnak. Az egyik rászoktat a finomított ipari szénhidrátra, a cukorra, a fehér lisztre, megcukrozza a ketchupot, de még a mustárt is, a joghurtodba, de még a szalámidba is cukrot kever, valósággal függővé tesz. Mindeközben tudja, hogy ebben az ördögi körben, a szinte kábítószerként rád tukmált szénhidrátok zabálásában tönkremész, elhízol, magas vérnyomásod lesz, előbb-utóbb cukorbeteg leszel, de mind­hiába…” – idézi a Blikk A nagy kalóriahazugság – Így gyilkol a szacharotoxikózis című könyvből Norbi szavait.

A fitneszguru szerint ennek az egész ördögi tervnek nemcsak az a célja, hogy többet költsünk ételre, majd gyógyszerre, de az is, hogy sokkal kevesebb ideig kelljen nekünk nyugdíjat fizetni, mint ha egészségesen kezdenénk meg az időskori pihenőidőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik