Szórakozás

Szabó Zsófi visszatér az RTL Klub képernyőjére

A színésznő ősztől újra műsorvezetői feladatokat kap az RTL Klubon.

Hosszú szünet után újra képernyőre teszi az RTL Klub a korábban a konkurenciától átcsábított Szabó Zsófit, nagy valószínűséggel ő lesz a Got Talent című tehetségkutató show háttérműsorának háziasszonya.

“Amikor Zsófi tavaly átigazolt az RTL Klubhoz, ugyan úgy tűnt, tele van energiával, ám akkor még nem volt minden rendben vele. Áprilisban vesztette el imádott édesapját, Szabó Gyulát, a magánélete is romokban volt, hiszen szakított korábbi főnökével, Nagy Tamással, a Jóban Rosszban volt producerével, s még az sem volt egészen egyértelmű számára, kik a barátai. Nem állt teljesen készen arra, hogy azt a hatalmas terhet, amelyet például egy élő show vezetése vagy egy hosszú távú műsorban való állandó jelenlét kívánt, elviselje. Szüksége volt arra, hogy teljesen elvonuljon, rendbe tegye az életét, és lelkileg is felkészüljön arra, ami az RTL Klubban vár rá” – mondta a Blikknek egy informátor.

Az RTL Klub kommunikációs osztálya csak annyit közölt, hogy a betegesen vékonynak tűnő Szabó Zsófival élő szerződésük van, így bármikor, bármelyik műsorunkban feltűnhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik