Szórakozás

Egy férfit szeretett Fodor Zsóka és anyja

A Barátok közt Magdi anyusa annak idején azért nem ment hozzá Pataky Jenőhöz, mert az édesanyja is őt szerette.

A mostani korosztály nem is tudja, hogy Fodor Zsóka mennyire szemrevaló teremtés volt fiatalon. A színésznőnek sokan udvaroltak, párkapcsolatait hosszan lehetne sorolni, házasságból is akadt néhány.

“Férjemből volt kettő, és volt egy gyűrűs vőlegényem. Általában a szakma híres bolondjai csapták nekem a szelet. Pataky Jenő el akart venni még feleségül is. Huszonkilenc évvel volt idősebb nálam, anyukám szintén belé volt szerelmes lány korában, ez volt a probléma. Sok udvarlóm volt, én pedig imádtam szerelmes lenni, imádtam az érzést. Érdekből viszont soha nem létesítettem viszonyt senkivel. Rendezővel és főrendezővel sem jöttem össze soha” – mondta a Blikknek Fodor, aki még mindig vágyik a szerelemre.

“Férjhez soha többé nem mennék. Hetvenhárom évesen már baromság. De nem hajtanám el, ha jönne egy hozzám hasonló érdeklődésű férfi. És ha a Jóisten úgy akarná, hogy szerelmes legyek, nem térnék ki előle” – árulta el a színésznő.

Fodor Zsókát sokan az ország nagymamájaként emlegetik, pedig a való életben nincs is gyermeke.

“Nem voltak olyanok a családi viszonyaim és a kapcsolataim, hogy belefért volna a gyerek. Most pedig már olyan nagy a baráti köröm, hogy nem is hiányzik, mert így is rengeteg gyerek vesz körül. Még a feleségek is szeretnek” – tette hozzá a Barátok közt Magdi anyusa, akinek nincsen érettségije.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik