Szórakozás

Árpa Attila megmentette egy lány életét

A színész nem szokta nagy dobra verni, hogy van egy 17 éves nevelt lánya, akinek az örökbefogadással mentette meg az életét.

Árpa Attilát a legtöbben nőcsábászként, kemény macsóként ismerik, azonban van egy érzelmesebb oldala is. A népszerű színész, filmes saját bevallása szerint azért nem szokott beszélni a nevelt lányáról, a 17 éves Nikiről, mert ezt a szerethetőbb énjét szeretné titokban tartani.

“Azért fogadtuk örökbe Nikit, mert ezt tartottuk jó döntésnek. Így tudtuk megmenteni az életét. Ha nem hozzuk ki abból az otthonból, akkor egy egészen más, rendkívül sötét jövő várt volna rá. Ennél többet azonban nem szeretnék beszélni erről. Nem szeretném, ha azt gondolnák rólam, ezt azért csináltam, hogy azt higgyék, egy érzelmes, kedves ember vagyok. Mert nem ezért csináltam. Nagyon érzelmes ember vagyok. Ez nem jelenti azt, hogy ki is mutatom minden esetben, de az vagyok. Megvan az a közeg és helyzet, amikor kimutatom. Előfordult már például olyan is velem, hogy könnyekkel küzdöttem a moziban” – idézi a Blikk Árpa Attila szavait, amelyeket az Echo Tévé vasárnap este adásba kerülő, Arckép című műsorának felvételén mondott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik