Szórakozás

Korda György tudta nélkül árulják a házát

Ingatlanosok az énekes engedélye nélkül próbálnak túladni a luxusvillán.

Korda György és felesége, Balázs Klári tavaly hirdette meg a 400 négyzetméteres, minden luxussal felszerelt villáját, ám néhány hónappal ezelőtt úgy határoztak, mégsem adják el az álomszép birtokot. Most kérésük és engedélyük nélkül ennek ellenére is árulják a családi házukat: az egyik ingatlanos portálon tegnap már nem 330, hanem lényegesen nyomottabb áron, 295 millióért árulják a birtokot.

“Nem eladó a velencei ház! Sőt jelenleg itt is lakunk. Már hónapokkal ezelőtt szóltunk az ingatlanosoknak, hogy vegyék le a hirdetést, mert nem adjuk el, de hiába. Nem tudok velük mit kezdeni. Erőszakot mégsem alkalmazhatok, hogy eltüntessék az internetről” – mondta a Blikknek Korda György, aki Klárikával azért ragaszkodik a villához mégis, mert másutt nem találnának hasonlóan gyönyörű környezetet, ahol leélhetik majd öreg napjaikat.

A lap az ingatlanos céget is szembesítette azzal, hogy Korda már rég nem akarja eladni a birtokot. Azt a kurta választ adták, hogy “a hirdetés már tényleg nem aktuális”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik