Szórakozás

Új pasija van Aleskának

Az expornós egy nála pár évvel idősebb, titokzatos férfiba szerelmes.

Aleskának, azaz Sáfrány Emesének nem csak a karrierje alakul jól, hanem a magánélete is – értesült a Bors. A felnőttfilmesből lett légtornász azért szeretné megtartani kapcsolata intimitását.

“Köszönjük, jól vagyunk! De mivel a párom nem közszereplő, nem ilyen világból való, megtartjuk az intimitást. Régóta ismerjük már egymást, de azért nem árulom el, hol jöttünk össze, mert akkor hamar ki lehetne találni. Egyébként pont most van a féléves évfordulónk, egy közös nyaralással ünneplünk. Azt kell mondjam, szerelmes vagyok. Viszont nem annyira elvakultan, de ez nem is annyira baj, mert akkor nem tudnék a dolgaimra koncentrálni.

Kimondottan jól esett, hogy klasszikus módon közeledett hozzám. Nekem mint vidéki lánynak ez nagyon fontos. Nem az a fejjel neki a falnak típus vagyok kapcsolatok terén sem. Pár hónapig udvarolt, mire valahogy megadtam magam a dolognak. (…)Számomra az is fontos, hogy támogasson a dolgaimban, és legyen büszke rám. Persze ezért nekem is kell tenni dolgokat. Ő mindig mellettem van, cirkuszi fellépé­sekre jár el velem, és forgatásokra is elkí­sér” – lelkendezett a nemrégiben sokkoló pózban mutatkozó Aleska.


Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik