Szórakozás

Rohammentőt kellett hívni Görbe Nórához

görbe nóra (Array)
görbe nóra (Array)

A színésznőt életveszélyesen magas vérnyomása miatt szállították kórházba, ahol még mindig ápolják.

Görbe Nóra szervezete nem bírta tovább a stresszt, de szerencsére kéznél volt a segítség, amikor rosszul lett. Azonnal mentőt hívtak hozzá, és azóta is abban a kórházban lábadozik, ahol legutóbbi tartózkodása során életet adott fiának.

“Éppen édesanyámhoz tartottam az idősek otthonába, amikor azt éreztem, mintha egy vasmarok szorítaná össze a szívemet és nem kapok levegőt. Pár pillanatig azt hittem, hogy na, most itt a vég! Szerencsére pont odaértem az otthonhoz. Kiszálltam a kocsiból, bevánszorogtam. A főnővér megmérte a vérnyomásom, ami 220 fölött volt. Azonnal hívta a mentőket” – mesélte a Story magazinnak Nóra, akinek kimerült szervezete jelzett így.

A színésznőnek sok nehézséggel kellett megbirkóznia az elmúlt években. Férje kórházban van, édesanyja egészsége sincs rendben, lánya külföldre költözött, de hitelcsapdája és az Előadóművészi Jogvédő Irodával való hadakozása is csak rontott a helyzeten. Azt mondja azt utolsó csepp az volt a pohárban, amikor kiderült, hogy imádott kutyáját daganata miatt meg kell operálni.

“A stresszes élethelyzetemen jelenleg nem tudok változtatni. Néha úgy érzem, a hátamon cipelem az összes magyar nő minden terhét. És ha majd hazamegyek, ugyanazok a gondok, problémák várnak, amelyek aggodalommal szorítják össze a szívemet. Egyelőre nem látom a fényt az alagút végén” – magyarázta kilátástalan helyzetét a művész.

UPDATE: Görbe Nórát időközben hazaengedték a kórházból. “Köszönöm, jól vagyok. Két hete a melegben felment a vérnyomásom, kaptam rá gyógyszert, hogy ne ingadozzon” – mondta az Origónak a színésznő.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik