Szórakozás

Lakatos Márk szeretetért és elfogadásért kampányol

A másságát nyíltan vállaló stylist a nyitottság, a tolerancia, és a szeretet szabadsága jegyében indított kampányt. Ennek részeként készítettek átdolgozást Sickratman "Buzi-e vagy?" című számából "Zsuzsi-e vagy?" címmel, 30 híresség közreműködésével.

Lakatos Márk új kezdeményezésének célja, hogy vállaltan szembe menjen a sztereotípiákkal, és felhívja a figyelmet arra, hogy nyitottnak lenni az egyetlen megoldás. A Five for Love névre keresztelt projekt tegnapi bemutatkozó estjén a KIOSK-ban az önfeledt szórakozás mellett az ismert stylist Sickratman “Buzi-e vagy?” című számából átdolgozott „Zsuzsi-e vagy?” névre keresztelt klipjét premier előtt láthatták az érdeklődők. Az akció során a résztvevők szivárványszínűre festett kezekkel fejezik ki: kiállnak az egyenjogú szeretet mellett.


Fotók: Berecz Valter

“A zene és a tánc az életem! Nemrég egy partin játszottam le Sickratman jól ismert számát és a rabjává váltam. Zseniális a szöveg, nagyon pontosan írja körül, hogy az emberek általában milyen sztereotípiák alapján skatulyáznak be másokat. Ebből született meg a Zsuzsi-e vagy? A szám mindenkinek szól! A célom a nyitottság értékeinek hirdetése. Ha esetleg nem csak azt érjük el, hogy jót mulatnak az emberek, amikor meghallják a dalt vagy látják a klipet, hanem valahol mélyen beágyazódik a lelkükbe egy kicsit nyitottabb hozzáállás a világhoz, már óriási eredményt értünk el” – mondta Lakatos Márk.

A kezdeményezéshez többek között Tóth Gabi, Király Linda, Péterfy Bori, Kulka János, Alföldi Róbert, Stohl András, Nagy Ervin és Fenyő Iván is csatlakozott. Ők a Zsuzsi-e vagy? című klipben is szerepelnek, szórakoztató módon felhívva a figyelmet a sztereotípiákra.

“Nekem nagyon szimpatikus, hogy ez az egész a szeretet mellett áll. Én annyira fontosnak tartom ezt, hogy 16 évesen még magamra is tetováltattam a szeretet szót, így élem a mindennapjaimat” – árulta el a Hír24-nek Király Linda, aki a többiekhez hasonlóan némileg szürreális köntösben kelti életre a dal szövegét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik