Szórakozás

Csifó Dorina már nem tudott elbúcsúzni édesapjától

A Barátok Közt egykori színésznője éppen válása napján veszítette el szerettét.

Csifó Dorina még mindig nagyon fiatal, hiszen csak 26 éves, mégis rendkívül nehéz dolgokat kellett átélnie. 24 évesen szülte meg kisfiát, de férje egy évvel később elhagyta őket, így egyedülálló édesanyaként kell megbirkóznia az élettel. Néhány hete pedig édesapját is elveszítette.

A szinkronszínésznő apja októberben kapott agyvérzést, a műtét után azonban nem javult sokat az állapota. “Fél évig feküdt egy elfekvőben, amikor az orvosai felvetették nekünk, hogy vigyük egy otthonba vagy haza, ám tudnunk kell, nem javul majd az állapota. Anyukám azonban nem adta fel, ápolta, segítette, így apu kezdett jobban lenni. Már fel tudott állni, képes volt egyedül kimenni a mosdóba, borotválkozni, háromlábú bottal járni, lépcsőzni, olyanokra, amire a kórházban nem” – mesélte a Blikknek Dorina, akinek bizakodását egy újabb agyvérzés törte ketté.

“Ismét kórházba került, de már nagyon rossz állapotban volt. Az utolsó napokban már beszélni sem tudtuk vele, csak hozzá, de mindennap bementünk, hogy lássuk. A halála napján délután készültem hozzá, délelőtt ugyanis hivatalos dolgom volt. Aznap írtam alá a válási papírjaimat. Apu azonban már nem várt meg minket. Egy nagyon fontos dolgot azonban neki köszönhetünk, a betegsége ugyanis nagyon összehozta a családot. Ez lett az ő öröksége.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik